Det stærkeste lederskab kommer indefra

Beach

Styrk dit lederskab

I rollen som leder bliver vi udfordret på mange punkter – vi skal kunne inspirere, guide, lytte, sætte rammer, forstå mennesker, samarbejde, arbejde struktureret, klare pres og meget mere. I nogle situationer har vi selv ressourcerne og kundskaberne til at levere, mens vi i andre har brug for at uddelegere, spørge om hjælp eller sige nej til opgaver.

Vi vil gerne hjælpe dig med at blive bedre til at håndtere de forskellige udfordringer.

Det gør vi bl.a. ved at arbejde med det naturlige lederskab, vi alle besidder. Det kan styrkes gennem coaching, team træning, workshops eller længere forløb.

Beach

Workshop: Skab et stærkt team

På workshoppen har vi bl.a. fokus på, hvordan du som leder kan skabe et stærkt hold i kraft af psykologisk tryghed, tillid og ligeværdighed. Vi arbejder med at øge bevidstheden omkring den enkeltes bidrag til at skabe gode resultater. Vi tager fat i de grundlæggende forudsætninger for at skabe high performance på en sund måde.

Målet med de 2 dage er at få teamet eller ledergruppen til at fungere som en helhed og bringe den enkeltes kompetencer i spil.

Workshoppen justeres, så den passer til netop jeres team eller ledergruppe.

Den foregår i naturskønne omgivelser.

Workshop: Styrk dit naturlige lederskab

En workshop for ledere, medarbejdere og selvstændige erhvervsdrivende, der vil styrke det personlige lederskab.

Vi arbejder med at skabe en langt større personlig frihedsgrad og naturlighed i vores udøvelse af ledelse på alle plan.

Du kan tilmelde dig som enkeltperson eller med flere af dine kolleger på de åbne workshops.

Det er også muligt at afholde jeres egen workshop som en lukket gruppe. 

Tilpasset Workshop

Læs mere her
En hel dags workshop og træning med et indhold, tilpasset din og virksomhedens udfordring.

Normalpris for en hel dag; Kr. 22.500,- ex. moms

Prisen inkluderer indledende møde samt opfølgning.

Foredrag om Naturligt Lederskab

Læs mere her
Mit foredrag tager udgangspunkt i, hvordan vi opbygger et godt fundament i vores personlige kerne, og hvordan vi genfinder balancen, når vi er udfordret. Fra kernen har vi et langt større potentiale for at udvikle os personligt og i at skabe et autentisk lederskab.

Pris for 2 timer (incl. 15 mins pause + 15 mins Q&A): Kr. 12.000,- ex. moms
Kan tilpasses efter aftale.

Sund Team Performance

Læs mere her
Min "Sund Team Performance" træning tager udgangspunkt i at tilvejebringe elementer som tillid, ligeværdighed og åben kommunikation – både i og uden for teamet. Prisen aftales efter indhold og antal deltagere. Det kan foregå via workshops eller som et egentligt kursusforløb til en bestemt gruppe ledere eller medarbejdere.

Stress- og konflikthåndtering

Læs mere her
Vi arbejder bl.a. med at øge bevidstheden om vores reaktioner på ydre omstændigheder og indarbejder værktøjer til håndtering af pres og implementering af bedre vaner. Prisen aftales efter indhold og antal deltagere. Det kan foregå via workshops eller som et egentligt kursusforløb til en bestemt gruppe ledere eller medarbejdere. Det kan også være et individuelt forløb.
8D37A676-0407-499E-A3B9-1D64657F21AF

Personlig coaching og individuelle udviklingsforløb – Se under Private

Du kan kontakte Lars Haaber på larshaaber@aach.dk eller +45 53 66 67 76 for at aftale et forløb og booke personlig coaching.