Personligt 1:1-forløb

Styrk dit indre mindset

Uanset hvor vi er i livet, er der altid et væld af muligheder for at tage next step.

Med udgangspunkt i din nuværende situation stiller vi skarpt på dine næste mål.

Vi arbejder med at identificere og udvikle dine personlige styrker, og hvordan de kan anvendes mest effektivt på vejen frem.

Med et stærkt indre fundament kan du klare livets udfordringer med større kraft og lethed.

Forløbet består af i alt 7 sessions, som er en blanding af face-to-face samtaler, online sessions og walk-and-talks.

Du vil undervejs få små hjemmepopgaver med opfølgning, træning i teknikker, og du modtager som afslutning et summary, som du kan bruge til at genopfriske vigtige elementer fra forløbet.

Udviklingsforløb_smaller

Lidt mere om forløbet

Din indre kraft

Ofte begrænses vi som mennesker af vores tanker og følelser omkring, hvem vi er og hvad vi kan. Vi er gennem livet programmeret via oplevelser og erfaringer, der senere kommer til at udgøre en mental ramme og ofte også begrænsning for vores muligheder. Men vi har langt større potentiale end vi forestiller os.

Vi arbejder med at flytte fokus fra afhængighed af ydre omstændigheder, der ofte er uden for vores kontrol, til selv at skabe rammer og betingelser for vores udvikling. Derved frigøres din energi og du får større handlekraft.

Det kræver lidt mod og træning at blive bevidst om indre begrænsninger og styrker, men du vil opnå en langt større frihed og energi til at tackle enhver udfordring, du måtte møde i livet – store som små.

 

Reaktion eller Respons

Når vi skal håndtere krævende eller pressede situationer, kan vi reagere med forskellige typer af respons. Hvis vi ikke opnår, det vi gerne vil, eller vi får, noget vi ikke havde ønsket os, så bliver vi ofte utilfredse. Det er vores ego, der forstyrrer.

Vi arbejder gennem forløbet bl.a. med, ikke at lade sig styre af antagelser om sig selv eller andre, eller tage ting personligt. Du vil blive i stand til at handle med udgangspunkt i din indre kraft og tage ejerskab til din reaktion. Dermed styres du ikke af frygt eller indre modstand, men af et mere bevidst mindset.

Det vil give dig en oplevelse af flow og frihed, og du vil reelt kunne arbejde efter dine mål og værdier.

Sådan booker du et personligt forløb

1. Book din session ved at klikke på knappen nedenfor. På bookingsiden kan du indtaste dine oplysninger og vælge dato, tidspunkt mm.
Den første session er typisk face-to-face, men kan også være online eller pr. telefon, hvis du ønsker det. Her planlægger vi også resten af forløbet.
2. Du modtager en e-mail med bekræftelse.
3. Prisen for alle 7 sessions er kr. 4.900,-, og du modtager separat mail med faktura.